Welkom

Hartelijk welkom op de website van onze gemeente Capelle-Zuid/West. Fijn dat u ons gevonden hebt. Kijk gerust verder rond.

Wij maken samen met de gemeente van Capelle-Noord gebruik van de Voorhof, een mooi en zeer geschikt kerkgebouw centraal gelegen in Capelle aan den IJssel. Het samen gebruiken betekent wel dat we eens in de vier maanden wisselen van kerktijden.

We zijn erg blij dat we in dit kerkgebouw op zondag samen kunnen komen. In onze samenkomsten staat God, en in het bijzonder Jezus Christus, centraal.

Op zoek?

Bent u op zoek naar God en wilt u weten wie Jezus is?? Kijk dan eens rond op de volgende site: www.ikzoekgod.nl. Daarin wordt heel duidelijk uitgelegd dat God ook naar ons op zoek is en om ons geeft. Dat Jezus Gods eigen Zoon is en tegelijk ook als mens op aarde heeft geleefd en nog leeft! U door-en-door kent en gewoon van u houdt zoals u bent.

Heeft u meer vragen of begrijpt u niet alles wat u op deze site vindt? Wilt u eens doorpraten over uw vragen en twijfels? Zoek dan contact met één van onze mensen, zie onder 'contactadressen' links in het menu.

Deze gemeente biedt periodiek ook een Alphacursus aan, waarin op een informele manier samen met een groep mensen gepraat wordt over God, Jezus, uw eigen vragen hierover, enz.. Wilt u meer weten mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of de algemene website: www.alphacursus.nl

Gemeente

Onze gemeente is een levendige gemeente voor jong en oud! Er heerst in de kerkdiensten een gastvrije en hartelijke sfeer. Ook buiten de kerkdiensten om is er veel oog voor elkaar en proberen we elkaar tot een 'hand' en een 'voet' te zijn. Meer over deze gemeente kunt u ook op deze site vinden onder de andere menu's. Neem gerust contact met ons op als u vragen of opmerkingen hebt. Of kom eens binnen wandelen tijdens een kerkdienst!

Wilt u ook lid worden? Neem dan contact op met de secretaris van de kerkenraad (het kerkbestuur) op het mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

terug naar boven