Ard Molenaar

Ard Molenaar

E-mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Geef uw punten voor gebed en meeleven aan ons door.

Voor gemeente-zijn, meeleven en gebed vragen we de inbreng van gemeenteleden.
Wilt u gebedspunten (algemeen, en persoonlijk voor uzelf) via onderstaand formulier aan ons doorgeven?

We willen ook iets delen van hoe we in deze tijd als gemeente er voor elkaar zijn. Mooie verhalen kunnen ook via het formulier worden doorgegeven.

U kunt het ook mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Alle kerkelijke activiteiten tm 6 april geannuleerd

Broeders en zusters,

Zondagmiddag heeft de overheid opnieuw maatregelen afgekondigd om de verspreiding van het Coronavirus te voorkomen. Deze maatregelen gelden tot en met 6 april. De kerkenraad heeft op basis van deze nieuwe situatie besloten alle kerkelijke activiteiten tot en met 6 april te annuleren. Dit betekent dat naast de kerkdiensten, bijbelklassen ook de verenigingen, catechisaties, kerkenraads- en diaconievergaderingen en alle andere kerkelijke activiteiten tot die tijd zijn afgelast.

Verregaande maatregelen die nodig zijn. De kerkenraad volgt de instructies die landelijke worden gegeven hiermee op. Daarmee wordt ook de vraag actueler hoe wij als gemeente naar elkaar kunnen blijven omzien. In een situatie als deze kan eenzaamheid worden versterkt of juist optreden. Wij willen dan ook graag de oproep doen met elkaar naar creatieve oplossingen te kijken om toch naar elkaar om te zien. De jeugd heeft daarin al initiatieven getoond!

Voor komend weekend zijn wij aan het onderzoeken welke mogelijkheden er zijn om met elkaar verbonden te zijn als gemeente. Wij houden u op de hoogte.

Paulus schrijft in zijn brief aan de gemeente van Korinthe dat wij allen één lichaam zijn. Allen aan elkaar verbonden in Christus ook in een situatie waarbij wij elkaar niet fysiek kunnen ontmoeten. Die verbinding in Christus wordt niet verbroken in een situatie als nu. Bid voor elkaar, bid voor mensen die werken in vitale beroepen, bid voor de overheid die ons voor moet gaan.

Hartelijke groet, verbonden in gelovig vertrouwen,
De kerkenraad

Jeugdvereniging afgemeld en alternatief voor catechisatie

Met de nieuwe maatregelen is er besloten om tot nader orde de jeugdverenigingen te annuleren. Wellicht zal er online e.e.a. worden georganiseerd maar vooralsnog is er geen vereniging. 

Voor catechisatie worden er alternatieven bedacht. Wellicht gaan we via Microsoft Teams online les geven. 

Iedereen komende periode veel rust en wijsheid gewenst.

 

Mochten er vragen zijn, stel deze gerust via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Annulering kerkdiensten

Donderdagmiddag zijn er Corona-maatregelen afgekondigd ter voorkoming van verdere uitbraak van het virus. Eén van de maatregelen is:

Bijeenkomsten met meer dan 100 personen worden in heel Nederland afgelast. Dat geldt ook voor publieke locaties zoals musea, concertzalen, theaters, sportclubs en sportwedstrijden.

De maatregelen gelden voor heel Nederland tot en met 31 maart. Omdat we de aanwijzingen van de overheid volgen, hebben we als kerkenraad besloten om voor de komende zondagen de kerkdiensten te annuleren. Dit geldt dus voor de zondagen 15, 22 en 29 maart.

Abonneren op deze RSS feed