Heaven meets earth.

“Dat was hemels!” Je zegt het als je net iets fantastisch hebt meegemaakt, iets unieks, een ervaring die bijna bovennatuurlijk is.

Ooit gebeurde er ook iets hemels in het leven van twee mensen: Jozef en Maria. Een gebeurtenis die hun leven op z’n kop zette. En niet alleen hun leven maar ook dat van die herders, die wijze mannen uit het oosten en zelfs dat van jou. Want tweeduizend jaar geleden kwam de hemel naar de aarde! Jezus kwam bij ons.

Heaven meets earth.

Spannend nieuws, zelfs vandaag! Tijdens de kerstviering van de Open Kring op 24 december (22.00 uur) in de Puccinipassage beleef je dit verhaal in een prachtige theatervoorstelling van Job van der Wal. In deze voorstelling met dans, mime en drama wisselen liefde, verbazing, pijn en vreugde elkaar af. We zingen kerstliederen en Rob Vreugdenhil houdt een korte overdenking. En na afloop is er chocolademelk met wat lekkers.

En ook voor de kinderen hebben we een leuk programma! Tussen 10.00 en 14.00 kunnen zij knutselen aan een kerstlichtje. Dat wordt weer gezellig!

Kom dus, ’s middags of ’s avonds! Je bent van harte welkom. Het is gratis en zonder enige verplichting. We hopen je 24 december te ontmoeten.

De Open Kring ‘s Gravenland

Laatst aangepast op %PM, %14 %920 %2015 %22:%dec
Log in om reacties te plaatsen
terug naar boven